eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Apoch Kupolformade Glas Hängande Ljus - Antik Koppar / Klar

kod: CF_MD12016-1
Produktkod: 5814
Product Options Loading
  • Apoch Kupolformade Glas Hängande Ljus - Antik Koppar / Klar
  • Mått: Höjd 14cm, Bredd 25cm
  • Material: Antiqued Copper lamphållaren med glas hängande
  • Kräver E27 60w lampa (ingår ej)
  • Finns i en rad unika former
  • Perfekt för kök, matsalar och barer!

Vår Apoch kupolformad glas hängande ljus har en industriell twist! Vi bytte trä lamphållaren för antik koppar för att ge Cult Living Apoch kupolformade glas hänge en vacker industriell touch.

Koppar kan hittas i många eleganta hem, kontor och kommersiella utrymmen och goda skäl! Produkter med en koppar yta eller koppar detaljlösningar kännas lyxigt, inte dominera över. Det tillför värme och djup till din plats och smälter in lätt med övriga inredningen.

Vår Cult Living Apoch glas hänge finns i en rad unika former.

Bli först med att recensera Cult Living Apoch Kupolformade Glas Hängande Ljus - Antik Koppar / Klar. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Apoch Kupolformade Glas Hängande Ljus - Antik Koppar / Klar. Skriv en recension ›