eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Bronx Modernt Geometriskt Keramik Konsolbord, Guld

kod: CF_GD-CONS-POMP
Produktkod: 5919
Product Options Loading
  • Bronx Modernt Geometriskt Keramik Konsolbord, Guld
  • Mått: Höjd 40cm, Bredd 80cm, Djup 80cm
  • Material: Metall, MDF, keramik
  • Delvis montering krävs
  • Mångsidigt bord för klassiska och moderna interiörer
  • Matcha med annat från Bronx-sortimentet för en koordinerad look

Det här moderna soffbordet har en trendigt geometrisk bordsskiva som hålls upp av smala hårnålsben, och allt går ihop med en varm metallisk finish. Bordet är mångsidigt med en elegant industrikänsla som passar i både traditionella och moderna interiörer. Välj mellan ett soffbord, konsolbord, sidobord eller satsbord, som alla har en hållbar bordsskiva av keramik och böjda metallben som håller bordet lätt men samtidigt stadigt. 

Hårnålstrenden växer sig bara starkare med Bronx-sortimentet. Hårnålsbenen introducerades först på 1940-talet när material inte riktigt räckte till, och har nu blivit berömda och mycket eftertraktade i möbelvärlden. Man ser dem oftast på mindre bord, men vi har förstorat upp dem för att skapa det här konsolbordet, perfekt för att fylla ett hörn av vardagsrummet eller skapa mer förvaringsutrymme i hallen.

Häng en spegel ovanför för en fantastiskt snygg helhet.

Bli först med att recensera Bronx Modernt Geometriskt Keramik Konsolbord, Guld. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Bronx Modernt Geometriskt Keramik Konsolbord, Guld. Skriv en recension ›