eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Florence Barbord med Träskiva - Rustik 109cm

kod: CF_TW832R/NAT/RUST
Produktkod: 5829
Product Options Loading
  • Cult Living Florence Barbord med Träskiva - Rustik 109cm
  • Mått: Höjd 92-109cm, Bredd 56cm
  • Material: Metallram och bordsskiva av massivt almträ
  • Matcha med våra Florence-barstolar
  • Perfekt i kaféer eller hemmabaren!

Oavsett om det är middag för två eller en eftermiddagsfika, varför inte samlas runt det här snygga och enkla Florence-barbordet från Cult Living?

Det lilla men perfekt formade bistroinspirerade barbordet är tillverkat av almträ, känt för sitt fantastiska, naturliga trämönster och kraftiga, solida känsla. Vi tillverkade det med en metallbas för en touch av det industriella, och det kommer dessutom med en bordsskiva som går att justera på höjden, precis som på den gamla goda tiden.

Resultatet är ett vackert bord som ger ditt middagsrum en autentisk vintagekänsla. Ställ dit några matchande Florence-barpallar för att reformera rummet på ett ögonblick.

Bli först med att recensera Cult Living Florence Barbord med Träskiva - Rustik 109cm. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Florence Barbord med Träskiva - Rustik 109cm. Skriv en recension ›