eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Chic Matgrupp – 1 Bord & 4 Stolar - Vit

kod: CF_CHICWHT+CHICTAB
Produktkod: 2984
Product Options Loading
  • Cult Living Chic Matgrupp
  • Ett bord och fyra stolar
  • Mått (stol): Höjd 80.8cm, Bredd 44cm, Djup 47.7cm, Sitthöjd 45cm
  • Mått (bord): Höjd 75cm, Bredd 100.5cm
  • Material: Bord i solitt trä, bordsben av ek, stolsrygg av askfanér, MDF-sits, sammansatt med stålrör
  • Montering krävs

Vi tycker att ett bra matbord och matchande stolar är viktigt. Det är där vi samlas och äter och det kan ofta även användas som arbetsplats. En matgrupp kan vara mångsidig och brukas för alla typer av aktiviteter, men en sak är säker: det måste fungera och hålla i längden. 

Vår Cult Living Chic-matgrupp är allt det och mer. Stolarna inspirerades av formgivningar från mitten av 1900-talet såväl som modern, skandinavisk design. De enkla men ändå vackra stolarna smälter lätt in i alla inredningar tack vare sin slanka silhuett, som dessutom ger ditt hem en modern touch.

Matbordet är stadigt, snyggt och modernt. Det solida bordsbenet och foten ger det en luftig stil och känsla. Den runda formen gör det lätt att ställa dit stolar med gott om plats över för benen. Runda bord passar dessutom perfekt i mindre utrymmen.

Bli först med att recensera Cult Living Chic Matgrupp – 1 Bord & 4 Stolar - Vit. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Chic Matgrupp – 1 Bord & 4 Stolar - Vit. Skriv en recension ›