eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Edelweiss Och Dsw Matsal Set - 1 Bord & 4 Stolar - Rektangel - Vit

kod: CF_EDELTABRECT+NOVELWHT
Produktkod: 3241
Product Options Loading
  • Cult Living Edelweiss och DSW Matsal Set
  • Uppsättning av en Edelweiss rektangulärt matbord och fyra vita DSW stolar
  • Dimensioner (stol): höjd 90cm, bredd 45cm, djup 50cm, sitthöjd 47cm
  • Dimensioner (bord): höjd 75cm, bredd 80cm, djup 80cm
  • Material: Stolar i polypropen, med beech wood ben; bord med MDF trä upptill och beech wood ben
  • Självmontering Krävs

Söker en funktionell och vacker matsals set? Vår Edelweiss och Novel uppsättning är ett perfekt komplement till alla hem som söker något tidlöst coolt.

Med sina vackra kurvor och uppmärksamhet på detaljer kommer Novel stol sticka ut i ditt hem, kontor och kommersiella lokaler. Stolen har en plywood sits med träben och en speciell metall fäst att ansluta dem och matchar sätets färg. En elegant, raffinerade uppdatering av vår ursprungliga Kitsch stol.

Och med sin stilrena stil är Edelweiss bord en hyllning till en minimal och elegant stil av möbler som ofta missas i modern inredning. Dess vackra bordsskiva och fasta bokskogs ben kommer att lägga lite av personlighet till alla hem.

Vi tror att detta matsals set skulle fungera vackert i både traditionella och moderna inställningar så att du kan skapa en riktigt cool plats.

Bli först med att recensera Cult Living Edelweiss Och Dsw Matsal Set - 1 Bord & 4 Stolar - Rektangel - Vit. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Edelweiss Och Dsw Matsal Set - 1 Bord & 4 Stolar - Rektangel - Vit. Skriv en recension ›