eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Fairway fyrkantig bord med rostfritt stål Base - Glas / Krom

kod: CF_TD-31/GLASS/CHR
Produktkod: 5158
Product Options Loading
  • Cult Living Fairway fyrkantig bord med rostfritt stål Base
  • Dimensioner: höjd 73cm, bredd 69cm, bredd av bas 45cm
  • Material: Glas med bas i rostfritt stål (cylinder)
  • Finns i glas, vit eller svart, med valfri bas
  • Perfekt för samtida matsal utrymmen

Vill du veta vår hemliga recept till en elegant matsal? En av ingredienserna är detta Cult Living Fyrkantiga rostfritt stål Fairway bord, som är gjord för att stå ut i ditt utrymme.

Från valnöt till glas. Denna platsbesparande fyrkantiga bord har en mängd olika bordsskivor - så att du kan sätta ihop bordet hur du än vill ha det.Cult Living Fairway Bordsskiva finns i vitt, svart, valnöt och glas. Välj din favorit rostfritt stål som bas i vitt eller svart.

Njut av din middag i enkel stil och lägga till en dos av modern design till ditt hem, kontor eller kommersiell plats, med Cult Living bord. Finns även: Runda glasbord med kromade ben.Ta en titt på våra moderna hängsmycken och bekväma stolar inspirerats av designer klassiker.

Bli först med att recensera Cult Living Fairway fyrkantig bord med rostfritt stål Base - Glas / Krom. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Fairway fyrkantig bord med rostfritt stål Base - Glas / Krom. Skriv en recension ›