eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Star Glass Top Coffee Table - Naturlig Trä 100cm

kod: CF_TAB514/NAT/100cm
Produktkod: 4426
Product Options Loading
  • Cult Living Star Glas Soffbord - Naturlig trä bas med bordsskiva på 100cm diameter
  • Mått: Höjd 41cm, Diameter 100cm
  • Material: Solitt trä med 12mm härdat glas
  • Finns i 2 träfinisher och 2 diameterstorlekar
  • Perfekt för att fylla ett hörn eller samla familjen i vardagsrummet!

Ett glasbord kan ge ditt matrum en sofistikerad, oväntad touch. Glas har en lätt och luftig känsla som passar både moderna såväl som eklektiska hem, och går bra ihop med olika inredningsstilar.

Den unika, stjärnformade basen och glasskivan gör bordet perfekt som mittpunkt i alla hem. Även om du inte dekorerar bordet med vaser, fat och småprylar ser det fantastiskt ut på egen hand.

Benen är inspirerade av design från mitten av 1900-talet och har en vacker valnötsfinish, alternativt i naturlig trä. Det ger bordet en modern, geometrisk känsla.

Bordet har en rund glasskiva; runda bord gör det enklare att röra sig i rummet och därför är det ett utmärkt val i alla inredningar.

Bli först med att recensera Cult Living Star Glass Top Coffee Table - Naturlig Trä 100cm. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Star Glass Top Coffee Table - Naturlig Trä 100cm. Skriv en recension ›