eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Hairpin Bord Rektangulär Med Mörkt Trä Bordsskiva - Svart 120cm

kod: CF_CM0711-60/BLK
Produktkod: 3281
Product Options Loading
  • Cult Living Hairpin Bord Rektangulär Med Mörkt Trä Bordsskiva - Svart 120cm
  • Mått: Bredd 76cm, Djup 120cm, Höjd 80cm
  • Ej lämpliga för utomhusbruk
  • Tillverkad av slitstarkt stål med mörkt elm trä bordsskiva

 

Äntligen, en ‘hårnål’ du inte tappar bort!

Cult Living ger dig Hårnålsborden: en hållbar, stadig bord, utan är fin att titta på. Den är det perfekta tillägget i varje hem och kommersiell lokal!

Gjord i stål med en vacker sits i almträ. borden passar inte för utomhusanvändning vilket gör att vi rekommenderar att bordarna hålls inomhus. Om du gör det, kan du njuta av dem hur länge som helst.  

Ta en titt på våra andra höjder också: Hårnålsbord 44cm och Hårnålsbord 80cm, 120cm, 160cm, och 180cm.

Bli först med att recensera Cult Living Hairpin Bord Rektangulär Med Mörkt Trä Bordsskiva - Svart 120cm. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Hairpin Bord Rektangulär Med Mörkt Trä Bordsskiva - Svart 120cm. Skriv en recension ›