eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Helsinki Rektangel Matbord - Naturlig Träfinish

kod: CF_TAB1814/REC120/NAT
Produktkod: 5599
Product Options Loading
  • Helsinki Rektangel Matbord - Naturlig Träfinish
  • Mått: Höjd 73cm, Djup 80cm
  • Välj mellan 120cm, 140cm, 160cm Bredd
  • Material: Askfanér med solida träben och stålfäste
  • Finns i två former och flera storlekar
  • Fantastiskt tillägg till matrum med inredning inspirerad av skandinavisk design!

Möt vårt Cult Living Helsinki Matbord: perfekt för moderna matrum men också för användning i kontor eller kommersiella utrymmen! Inspirerad av klassisk, dansk design men med en fräsch, modern twist. Piffa till med den skandinaviska stilen för att snygga upp matrummet utan någon som helst ansträngning!

Bordet finns i både en rektangulär form och en rund version. Du är just nu inne på det runda Helsinki-bordet. Runda bord ser inte bara stilfulla ut - de kan också spara dig en massa utrymme och göra det enklare att röra sig i rummet.

Matbordet är tillverkat av MDF (askfanér) och finns i en naturlig finish. Benen sitter fast i bordet med ett stålfäste. Fästet har en kontrasterande vit finish, som ger bordet en intressant twist.

Bli först med att recensera Cult Living Helsinki Rektangel Matbord - Naturlig Träfinish. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Helsinki Rektangel Matbord - Naturlig Träfinish. Skriv en recension ›