eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Orchard Matbord - Natural 107cm

kod: CF_MIT-5041/NAT
Produktkod: 3500
Product Options Loading
  • Cult Living Orchard Matbord
  • Dimensioner: Höjd 74 cm, diameter 107cm, bredd ben 98cm
  • Material: Massivt trä
  • Finns i Natural eller valnöt
  • Perfekt för moderna matsalar
  • Delvis montering krävs

Inspirerad av moderna nordiska mönster, vi ger dig Cult Living Orchard Matbord. Med sina vackra böjda trä ben och runda bordsskiva kommer denna bordf se bra ut i alla moderna hem, kontor eller kommersiella lokaler. Orchard bordet har gott om benutrymme och kan vara utrymmesbesparande i vissa interiör, tack vare sin runda bordsskiva som hjälper flödet av ett rum.

Orchard matbord finns i olika fanér, inklusive: Valnöt och Natural. Du kan gå för våra Orchard stolar som har liknande böjda ben, men denna bord kan du också kombineras med någon av våra danska-inspirerade stolar.Från middagsbjudningar till att njuta av frukost i stil, är Orchard bordet mångsidig och perfekt för dagligt bruk.

Se vår hela tabellen sortiment här och klicka här för att se vårt sortiment av stolar som kan gå med Orchard tabellen.

Bli först med att recensera Cult Living Orchard Matbord - Natural 107cm. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Orchard Matbord - Natural 107cm. Skriv en recension ›