eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Kitson Sidobord

kod: CF_MIT-8029/END
Produktkod: 1560
Product Options Loading
  • Cult Living Kitson Sidobord
  • Mått: Höjd 45cm, Bredd 60cm, Djup 60cm
  • Material: MDF med valnötsfanér
  • Montering krävs
  • Perfekt för moderna såväl som traditionella inredningar

Ett sidobord är ett utmärkt sätt att smycka ett tomt hörn i ditt hem eller kontor. Du kan också använda den som ett mindre soffbord. Håll allt inom räckhåll utan att ta upp för mycket plats!

Vi inspirerades av modern design från 1950-talet och skapade därefter vårt Cult Living Kitson-sidobord. Med dess släta yta och utåtstickande ben ger den ditt rum en touch av elegans och är den perfekta platsen att visa upp din favoritvas eller bordslampa. Ställ den bredvid din mest bekväma soffa! Vi älskar den i kombination med vår Cult Living Poet-soffa (inspirerad av Finn Juhl).

Vackert tillverkad i trä med metalldetaljer. Finns även i en större, rektangulär form.

Bli först med att recensera Cult Living Kitson Sidobord. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Kitson Sidobord. Skriv en recension ›