eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Nova sidobord med Naturell Trä Topp - Vit

kod: CF_GT-230C/NAT/WHT
Produktkod: 4552
Product Options Loading
  • Cult Living Nova sidobord med Naturell Trä Topp
  • Mått: Höjd 53cm, 50cm diameter
  • Material: Trä topp med vit ram
  • Perfekt för användning i sovrummet eller vardagsrummet

Älskar du inte bara sidobord? Mångsidig, lätt och enkel att flytta runt. Från vardagsrummet till balkongen och tillbaka. Sidobord är ett bra sätt att hålla dina tillhörigheter nära.

Cult Living Nova bord är designad för att användas på många olika sätt. Tack vare sin användbara handtag kan du bära den från rum till rum med lätthet. Inspirerad av modern design från Skandinavien kommer Cult Living Nova bord ser bra ut i alla moderna utrymmen.

Den släta bordsskiva är gjord av massivt trä och visar upp sin vackra säd. Handtaget och ram är tillverkade av pulverlackerat stål vilket ger bordet en stark bas, perfekt för dagligt bruk.

 

Vi har också Compton bord med en annan handtag och annan bas (tre ben) Klicka här för att 

Bli först med att recensera Cult Living Nova sidobord med Naturell Trä Topp - Vit. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Nova sidobord med Naturell Trä Topp - Vit. Skriv en recension ›