eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Sidobord med Naturarell Trä Topp - Vit

kod: CF_GT-230B/NAT/WHT
Produktkod: 4521
Product Options Loading
  • Cult Living sidobord med Naturarell Trä Topp
  • Mått: Höjd 53cm x 50cm diameter
  • Material: Naturlig träskiva med svart ram
  • Bedövning i små utrymmen för att visa upp träfibrerna!
  • Lämplig som en sängbord eller ett soffbord

Älskar du bara inte sidobord? Mångsidig, lätt och enkel att flytta runt från vardagsrummet till balkongen och tillbaka. Sidobord är ett bra sätt att hålla dina tillhörigheter nära.

Cult Living Compton bord är designad för att användas på många olika sätt, tack vare sin användbara moderna handtag så kan du bära den från rum till rum med lätthet. Den släta bordsskiva är gjord av massivt trä och visar upp en vacker säd. Handtaget och ben är tillverkade av pulverlackerat stål och ger bordet en stark bas vilket är perfekt för dagligt bruk.

Inspirerad av modern design från Skandinavien kommer Cult Living Nova bord att se bra ut i alla moderna hem, kontor eller kommersiella lokaler.

Vi har också sidobord Nova med en annan handtag och olika ben. Klicka här för att se det.

Bli först med att recensera Cult Living Sidobord med Naturarell Trä Topp - Vit. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Sidobord med Naturarell Trä Topp - Vit. Skriv en recension ›