eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Design Phoenix Skrivbord, Askträ & Stål, Pastell

kod: CF_TAB1339/YELL
Produktkod: 7065
Product Options Loading
  • Phoenix Skrivbord, Askträ & Stål, Pastell
  • Mått: Höjd 89cm, Bredd 110cm, Djup 65cm
  • Material: MDF med askfanér, rostfritt stål
  • Pastellfärgade fackindelningar av MDF
  • Montering krävs
  • Retro inspirerad design till fräscha upp i hemmakontoret!
  • Exklusivt till Cult Furniture

Köp det 50-talsinspirerade Phoenix-skrivbordet i askfanér och rostfri, med pastellfärgade fackindelningar. Den exklusiva designen från Cult Design passar perfekt som skrivbord på jobbet eller i hemmakontoret - ja, var du än arbetar!

De moderna linjerna gör skrivbordet till ett snyggt alternativ till de vanliga träversionerna. Det designades av vårt eget designteam och gör det kanske lite roligare att jobba på, med de färgglada fackindelningarna som möjliggör enkel organisering.

Välj mellan två färger och ställ det i sovrummet eller kontoret med några moderna tillbehör från sortimentet - testa en kromlampa och matchande skrivbordsklocka med en mönstrad matta och färgglad Moda-stol.

Bli först med att recensera Cult Design Phoenix Skrivbord, Askträ & Stål, Pastell. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Design Phoenix Skrivbord, Askträ & Stål, Pastell. Skriv en recension ›