eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Edgar Fåtölj, Tyg Klädd, Mörkgrå

kod: CF_MW-07A/1S/DKGRY
Produktkod: 5122
Product Options Loading
  • Edgar Fåtölj, Tyg Klädd, Mörkgrå
  • Mått: Höjd 70cm, Bredd 97cm, Djup 88cm
  • Material: Massivt trä inre ram, 100% polyester
  • Finns i olika färger
  • Del mondering krävs - Ben

Vår enkla och eleganta Edgar Fåtölj klädd i mörkgrå tyg är en modern fåtölj med en klassisk design. Enkelt är ofta bättre när det gäller inredning och vår Edgar sortimentet är inget undantag. Komplettera din svit med ett urval av 3 sits soffa, 2 sits soffa och fåtölj, omsorgsfullt klädd i mjuka, neutrala nyanser som kommer spåret rakt in nästan alla vardagsrum. Välj från grädde, grå och mörkgrå vävd polyester tygklädsel att lägga till en antydan till mitten av århundradet coolt att din inredning.

De Edgar Fåtölj har träben som balanserar tyget och få en naturlig dejtal. Den har rektangulära kuddar och uppstoppade armar som ger en elegant och lätt arkitektonisk känsla.

Väljer 3-sits soffa, 2-sits soffa eller fåtölj eller matcha dem alla för att skapa en svit så är det är ett val som är lika bekväm som den är snygg.

Bli först med att recensera Cult Living Edgar Fåtölj, Tyg Klädd, Mörkgrå. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Edgar Fåtölj, Tyg Klädd, Mörkgrå. Skriv en recension ›