eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Korsade Ben Hårnål Pall med Mörkt Trä Säte - Vintage Koppar 75cm

kod: CF_G3573-30M1/COPP
Produktkod: 5933
Product Options Loading
  • Korsade Ben Hårnål Pall med Mörkt Trä Säte - Vintage Koppar 75cm
  • Mått: Höjd 75cm, Bredd 42.5cm, Djup 42.5cm
  • Material: Metall ram, med mörk träsits
  • Finns i två storlekar: 75cm och 45cm
  • Perfekt i modern bar eller restaurang
  • Notera Skillnader i färg och polermärkning kan vara synliga på grund av variationerna i det ursprungliga metallplåten

Vår Hårnålspall med Korsade Ben i Vintage Koppar är en kompakt, stadig pall som omfamnar industriell design. Dess metallram är tillverkad i stål och träsitsen är gjord av almträ och med dess iögonfallande koppar ben står den här lilla juvelen ut i ditt utrymme: hemma, på kontoret, eller i alla typer av kommersiella miljöer.

Vi har också liknande Hårnål avföring och möbler tillgängliga med en pulverlack, ta en titt på alla våra Hårnål mönster här.

Bli först med att recensera Cult Living Korsade Ben Hårnål Pall med Mörkt Trä Säte - Vintage Koppar 75cm. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Korsade Ben Hårnål Pall med Mörkt Trä Säte - Vintage Koppar 75cm. Skriv en recension ›