eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Brixton Pall - Svart 75cm

kod: CF_BM3920-29/BLK
Produktkod: 5107
Product Options Loading
  • Cult Living Brixton Pall
  • Mått: Höjd 75cm, Bredd 51cm, Djup 51cm
  • Material: Massivt trä och metall
  • Finns i 2 storlekar och 2 färger
  • Utmärkt i hemmet och för kommersiellt bruk

Slå dig ner! Inte var som helst, utan på vår Cult Living Brixton-pall; en kompakt pall med en industriell känsla.

Brixton-pallen har några utomordentliga detaljer: tre ben gjorda av stål och en bekväm sits av trä. Kombinationen av råa, naturliga material är vad som får den här pallen att stå ut i mängden i alla utrymmen, oavsett om det är bland industriell inredning eller inte.

De tre benen erbjuder en kraftig bas och ger pallen en lätt och luftig känsla. Sitsen är gjord av massivt trä som formar sig efter kroppen. Den visar dessutom stolt upp sina trämönster och är ett nöje att både sitta och titta på.

Brixton-pallen har designats för att vara alla till lags, både utseendemässigt och ergonomiskt. Den finns i 2 färger och 2 olika storlekar.

Bli först med att recensera Cult Living Brixton Pall - Svart 75cm. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Brixton Pall - Svart 75cm. Skriv en recension ›