eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Brooklyn Pall med Trä Sits - Svart 45cm

kod: CF_G2503-18M/BLK/BRN
Produktkod: 5949
Product Options Loading
  • Brooklyn Pall med Trä Sits - Svart 45cm
  • Dimensioner: Höjd 45cm, Bredd 43cm, Djup 43cm
  • Material: Massiv stålram med mörkt trä säte
  • Finns i två storlekar: 45cm och 75cm
  • Perfekt för hem uppehälle utrymmen

Möt Brooklyn Stool av Cult Living, en modern och funktionell låg pall med en Svart ram och mörkt trä sits. Ta stil och praktiska tillsammans med denna snygga avföring. En ren, trendiga pall för att passa alla interiörer.

Vi var så inspirerade av 1930-talets franska caféer, men ville addera en samtida känsla. Så vi gjorda några förändringar av dimensionerna, skapade en vackert mörkfläckad träsits, och pulverlackerade ramen… Et voila!

Perfekt för hem, kaféer och restauranger i behov av en samtida och bekväm pall för långtidsanvändning. Finns i Vit, svart och Rustik finish.

Bli först med att recensera Cult Living Brooklyn Pall med Trä Sits - Svart 45cm. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Brooklyn Pall med Trä Sits - Svart 45cm. Skriv en recension ›