eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Brooklyn Pall - Vit Med Trä Sits 75cm

kod: CF_G2503-30M/wht
Produktkod: 5232
Product Options Loading
  • Cult Living Brooklyn Pall Med Träsits
  • Dimensioner: Höjd 75cm, Bredd 43cm, Djup 43cm, Sitsbredd 30.5cm
  • Ram i massivt stål med pulverlackerad finish
  • Sits med mörk trä-finish
  • Perfekt för barer eller restauranger

Ren, funktionell, och trendig, möt Brooklyn Pall av Cult Living! För stiligt och praktiskt ihop med denna grymt snygga pall. 

Letar något samtida för baren? En pall som passar varje inredningsstil, samtidigt som den ger något av värde och är ett unikt inslag? Ärligt talat, behöver du inte leta vidare. Vi var så inspirerade av 1930-talets franska caféer, men ville addera en samtida känsla. Så vi gjorda några förändringar av dimensionerna, skapade en vackert mörkfläckad träsits, och pulverlackerade ramen… Et voila! 

Perfekt för barer och restauranger i behov av en samtida och bekväm pall för långtidsanvändning. Finns i Vit och Naturfärg. 

Bli först med att recensera Cult Living Brooklyn Pall - Vit Med Trä Sits 75cm . Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Brooklyn Pall - Vit Med Trä Sits 75cm . Skriv en recension ›