eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Xavier Pauchard Tolix Stil Metall Barstol med Låg Rygg - Vintage Koppar 75cm

kod: CF_BT3504-30/VINCOPP
Produktkod: 6216
Product Options Loading
  • Tolix Stil Metall Barstol med Låg Rygg - Vintage Koppar 75cm
  • Mått: Höjd 95cm, bredd 41cm, djup 43cm, Sitthöjd 75cm
  • Material: pulverlackerad metall
  • Icke stack-stånd
  • Finns i en rad vackra färger
  • Observera: Färger kan blekna om de utsätts för direkt solljus

Vår pulverlackerade pall i fransk 30-tals design finns i en mängd vackra färger som passar bra i både restauranger, moderna kaféer och i ditt hem.

Pallarna har dräneringshål i sitsen och kan även användas utomhus på altaner, balkonger eller verandor.

Cult Furniture är inte på något sätt anknutna till företaget Tolix. Våra möbler är endast inspirerade av Xavier Pauchards design och skall inte på något sätt förväxlas med möblerna som tillverkas och säljs av Tolix.


 

Bli först med att recensera Xavier Pauchard Tolix Stil Metall Barstol med Låg Rygg - Vintage Koppar 75cm. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Xavier Pauchard Tolix Stil Metall Barstol med Låg Rygg - Vintage Koppar 75cm. Skriv en recension ›