eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Victoria Metall Hög Pall med Träsits Alternativ - Rustik 65cm

kod: CF_BM3622-26/RUST
Produktkod: 5989
Product Options Loading
  • Cult Living Victoria Metall Hög Pall med Träsits Alternativ - Rustik 65cm
  • Mått: Höjd 65cm, bredd 45cm, djup 42cm, sitthöjd 41cm
  • Finns i en mängd olika färger
  • Valnöt säte med pulverlackerad metallram
  • Självmontering krävs

Möt Victoria Metal Hög 65cm Pall i rustik av Cult Living! Letar du efter en ganska men ändå bekväma pall för ditt hem eller kommersiella lokaler? Du har hittat det!

En sann blickfång som inte bara ser bra ut men är hållbar och bekväm också.

Med en noggrant utarbetad träsits att du kan sitta i timmar i sträck utan att känna öm. Precis som traktorsäten från förr! Kombinerat med ben av stål och du har själv en stark pall gjorda för att hålla.

Bli först med att recensera Cult Living Victoria Metall Hög Pall med Träsits Alternativ - Rustik 65cm. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Victoria Metall Hög Pall med Träsits Alternativ - Rustik 65cm. Skriv en recension ›