eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Hairpin pall 76cm med sits i almträ - Gul

kod: CF_BM3107-30/YEL/NAT
Produktkod: 5251
Product Options Loading
  • Hairpin pall med sits i almträ
  • Mått: bredd 45 cm, djup 49cm, höjd 76cm
  • Sitstjocklek 2 cm
  • Stapelbara upp till 4 pallar högt
  • Ej lämpliga för utomhusbruk
  • Tillverkad av slitstarkt stål med sits i almträ

Cult Living ger dig Hårnålspallen: en hållbar, stadig pall som inte bara sparar på utrymmet, utan är fin att titta på. Den är det perfekta tillägget i varje hem och kommersiell lokal! Hårnålspall (76cm) kan staplas upptill fyra pallar på höjden och är tillgänglig i några olika färger: Blå, Pepparmint, Lila, Svart, Vit och Metall/Zinkfärgad. 

Gjord i stål med en vacker sits i almträ. Pallen passar inte för utomhusanvändning vilket gör att vi rekommenderar att pallarna hålls inomhus. Om du gör det, kan du njuta av dem hur länge som helst.   

Ta en titt på våra andra höjder också: Hårnålspall 66 & Hårnålspall 76cm – även tillgängliga i Blå, Lila och Pepparmint. 

Bli först med att recensera Cult Living Hairpin pall 76cm med sits i almträ - Gul. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Hairpin pall 76cm med sits i almträ - Gul. Skriv en recension ›