eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Hairpin Pall med Naturlig Trä Sits - Tappning Koppar 46cm

kod: CF_BM3107-18-/VINCOPP/NAT
Produktkod: 5932
Product Options Loading
  • Hårnål Pall med Naturlig Trä Sits - Tappning Koppar 46cm
  • Mått: Höjd 46cm, Bredd 33cm, Djup 33cm
  • Sitstjocklek 2 cm
  • Stapelbara upp till 4 pallar högt
  • Ej lämpliga för utomhusbruk
  • Tillverkad av slitstarkt stål med sits i almträ

Cult Design ger dig Låg Hårnålspallen i Tappning Koppar: en hållbar, stadig pall som inte bara sparar på utrymmet, utan är fin att titta på. Av stål metall med en vacker alm trä säte, kommer koppar hårnål benen göra en perfekt komplement till alla kök, restaurang eller bar inställning!

Hårnålspall kan staplas upptill fyra pallar på höjden och är tillgänglig i några olika färger: Blå, Svart, Vit och Metall/Zinkfärgad. Pallen passar inte för utomhusanvändning vilket gör att vi rekommenderar att pallarna hålls inomhus. Om du gör det, kan du njuta av dem hur länge som helst.  

Ta en titt på våra andra höjder också: Hårnålspall 66cm och Hårnålspall 76cm, liksom andra furntiure bitar med de ikoniska hårnål benen.

Bli först med att recensera Cult Living Hairpin Pall med Naturlig Trä Sits - Tappning Koppar 46cm. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Hairpin Pall med Naturlig Trä Sits - Tappning Koppar 46cm. Skriv en recension ›