eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Iconic Designs Eames Stil DSW Pall – Ljus Grön 71cm

kod: DSW/ST/BG/NAT
Produktkod: 2156
Product Options Loading
  • Eames Stil DSW Barstol – Star Grön 71cm
  • Reproduktion utifrån Eames DSW-pall
  • Mått: Höjd 107cm, Bredd 56cm, Djup 60cm, Sitthöjd 71cm
  • Tillverkad av polypropylen
  • Finns i ett brett urval av färger
  • Inte tillgänglig i Schweiz

Baserad på Eames klassiska DSW-sidostol som skapades av Ray och Charles Eames år 1950, vår barstol i Charles Eames DSW-stil i Kool Grå är en högkvalitativ reproduktion tillverkad av polypropylen.

Det är en både snygg och bekväm modern version av den legendariska DSW-barstolen. Dess ergonomiska utförande formar sig perfekt efter din kropp och basens kombination av trä och metallvajrar ger stolen både stabilitet och ett snyggt utseende.

DSW-stolen finns i vackra färger: vit, svart, orange, grå och gul, och kommer med all säkerhet att ge alla matsalar en touch av stil eller skapa en perfekt inredningsdetalj.

Namnen Charles och Ray Eames används enbart för att beskriva vad som kännetecknar möblerna konstruerade utifrån den ursprungliga designen, och inte som ett varumärke.

Bli först med att recensera Iconic Designs Eames Stil DSW Pall – Ljus Grön 71cm. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Iconic Designs Eames Stil DSW Pall – Ljus Grön 71cm. Skriv en recension ›