eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Perry Funky Tripod Låg Pall, Massivt Trä, Ljuskricka Sammet

kod: CF_MY-5053/LTTEAL-V
Produktkod: 6076
Product Options Loading
  • Perry Funky Tripod Låg Pall, Massivt Trä, Ljuskricka Sammet
  • Mått: Höjd 45cm, Bredd 32cm
  • Ben av massivt trä med en mörk träfinish
  • Plywoodsits med brandsäkert högdensitetsskum
  • Klädd i brandsäkert sammet

Den moderna, klädda Perry-pallen för med sig en unik charm till sovrummet, vardagsrummet eller varhelst annars du vill ställa den.

Den funkiga pallen är en modern uppdatering av mjölkpallen och kommer med en stoppad sits som är så bekväm som det bara går. Pallen har ben av massivt trä och finns i flera färger och tyger för att passa in i just din inredning.

Ställ en vid nattduksbordet eller skrivbordet, använd den som extrastol i köket eller som fotpall bredvid en av våra Cult Design-soffor eller fåtöljer.

Bli först med att recensera Cult Living Perry Funky Tripod Låg Pall, Massivt Trä, Ljuskricka Sammet. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Perry Funky Tripod Låg Pall, Massivt Trä, Ljuskricka Sammet. Skriv en recension ›