eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Design Moda Barstol med Ryggstöd CD1 - Röd

kod: MODA/DIN/RED/CD1STOOL/BLK
Produktkod: 5445
Product Options Loading
  • Cult Design Moda Barstol med Ryggstöd CD1 - Röd
  • Mått: Höjd 116cm, Bredd 50cm, Djup 54cm, Sitthöjd 74cm
  • Material: Polypropylen skal med massivt trä ben och metallfäste
  • Finns i en rad olika färger, vinkeljärn detaljer och ben typer
  • Delvis montering krävs
  • Observera: Vår Moda samling skyddas genom upphovsrätt registrering i Storbritannien, EU och andra relevanta områden.

Designad för att leva. Våra nya Moda Barstol med Ryggstöd CD1 finns i det största utbudet av färger som vi någonsin har haft.

Den kommer att ge ett stänk av färg eller en regnbåge på ditt utrymme, kontor eller butik. Cult Design Moda serien består av 12 unika mönster: 2 olika polypropen skal som kan matchas med 6 olika baser. Blanda upp det och köpa några av varje stil eller skapa en verklig uttalande med en fräck färgval.

Moda CD1 Barstol med Ryggstöd har en snygg siluett som är inspirerad av ikoniska designern Charles & Ray Eames och färska moderna möbler från Skandinavien. Denna särskilda bas visar vår innovativa, patenterade konsol som enkelt kan anslutas till sätet. Sätet / skalet är gjord av polypropylen som är ett starkt material som tål dagligt bruk med lätthet, tack vare sin ergonomiska design är stolen enormt bekväm.

Skapa din favorit barstol genom att plocka dina favorit former, färger och material. Moda CD1 stol består av en Eiffel-inspirerad metalltråd bas och finns i 4 metall.

Om du vill välja en annan bas kan du ta en titt på vår fullständiga Cult Design Moda serien här, där vi har träben med eller utan metalldetaljer.

Du kan enkelt para ihop Cult Design Moda Barstolar med våra samtida bord och ögonfallande hänglampa för att skapa en elegant matsal du kommer att älska.

Bli först med att recensera Cult Design Moda Barstol med Ryggstöd CD1 - Röd. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Design Moda Barstol med Ryggstöd CD1 - Röd. Skriv en recension ›