eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Edgar 2-Sits Små Soffa , Tyg Klädd, Kräm

kod: CF_MW-07A/2S/CRM
Produktkod: 5126
Product Options Loading
  • Låt 7-10 dagar för leverans

  • Edgar 2-Sits Små Soffa , Tyg Klädd, Kräm
  • Mått: Höjd 70cm, Bredd 156cm, Djup 88cm
  • Material: Massivt trä inre ram, 100% polyester
  • Skumtäthet per kubikmeter: Sitt 30-35kg, Tillbaka 25kg, Vapen 30kg
  • Finns i olika färger
  • Del mondering krävs - Ben

En elegant 2-sits modern soffa klädd i grädde tyg. Det finns ett urval av grå och mörkgrå två sits soffa också. Enkelt är ofta bättre när det gäller inredning och vår Edgar soffa serien är inget undantag.

Framfört i mjuka, neutrala nyanser som kommer passar rätt i nästan alla vardagsrumm. Den har rektangulära kuddar och uppstoppade armar som ger en elegant och lätt arkitektonisk känsla. De 2 sits soffan har träben som balanserar tyget och få en naturlig dejtal.

Oavsett om du väljer två eller tre-sits soffa eller fåtölj eller matcha dem alla för att skapa en svit så är det är ett val som är lika bekväm som den är snygg.

Bli först med att recensera Cult Living Edgar 2-Sits Små Soffa , Tyg Klädd, Kräm. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Edgar 2-Sits Små Soffa , Tyg Klädd, Kräm. Skriv en recension ›