eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Burlington 3 Sits Soffa, Tyg Klädd, Kräm

kod: CF_MW-17/3S/CRM
Produktkod: 3424
Product Options Loading
  • Låt 7-10 dagar för leverans

  • Burlington 3 Sits Soffa, Tyg Klädd, Kräm
  • Dimensioner: Höjd 72cm, Bredd 206cm, Djup 87cm
  • Material: Massivt trä inre ram, 100% Polyester
  • Skumtäthet per kubikmeter: Sitt 30-35kg, Tillbaka 25kg, Vapen 30kg
  • Finns i en rad olika färger
  • Del montering krävs - Fötter

Den moderna Burlington 3 Sits Soffa, klädd i grädde tyg, samlar all komforten av en tuftad tillbaka med en dynamisk och modern form. Välja från en 3 sits, 2-sits eller en mysig fåtölj, klädd i ett urval av grädde, grå och mörkgrå vävt polyestertyg för att matcha någon dekor.

Vinklade armar ger soffan en geometrisk känsla med rena linjer som är kontrasteras av mjukt tyg, ryggstöd och sittdyna . En trä bas och ben ger allt kontrasten den behöver i en trä detalj som passar din valda färg tyg.

Burlington soffan finns i två eller tre sits stilar plus en mysig fåtölj som kan blandas och matchas med. Visa hela Burlington soffan samling här.

Bli först med att recensera Cult Living Burlington 3 Sits Soffa, Tyg Klädd, Kräm. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Burlington 3 Sits Soffa, Tyg Klädd, Kräm. Skriv en recension ›