eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Edgar 3 Sits Soffa, Tyg Klädd, Grädde

kod: CF_MW-07A/3S/CRM
Produktkod: 3420
Product Options Loading
  • Låt 7-10 dagar för leverans

  • Edgar 3 Sits Soffa, Tyg Klädd, Grädde
  • Mått: Höjd 70cm, Bredd 202cm, Djup 87cm
  • Material: Massivt trä inre ram, 100% polyester
  • Skumtäthet per kubikmeter: Sitt 30-35kg, Tillbaka 25kg, Vapen 30kg
  • Finns i olika färger
  • Del mondering krävs - Ben

Enkelt är ofta bättre när det gäller inredning och vår Edgar 3 sits soffan klädd i Grädde tyg är inget undantag. Komplettera din svit med ett urval av 3 sits soffa, 2 sits soffa och fåtölj, omsorgsfullt klädd i mjuka, neutrala nyanser som kommer spåret rakt in nästan alla vardagsrum. Välj från grädde, grå och mörkgrå vävd polyester tygklädsel att lägga till en antydan till mitten av århundradet coolt att din inredning.

De Edgar 3 Sits Soffan har träben som balanserar tyget och få en naturlig dejtal. Den har rektangulära kuddar och uppstoppade armar som ger en elegant och lätt arkitektonisk känsla.

Väljer 3-sits soffa, 2-sits soffa eller fåtölj eller matcha dem alla för att skapa en svit så är det är ett val som är lika bekväm som den är snygg.

Bli först med att recensera Cult Living Edgar 3 Sits Soffa, Tyg Klädd, Grädde. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Edgar 3 Sits Soffa, Tyg Klädd, Grädde. Skriv en recension ›