eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Trent 3 Sits Soffa, Tyg Klädd, Mörkgrå

kod: CF_MW-19/3S/DKGRY
Produktkod: 3395
Product Options Loading
  • Låt 7-10 dagar för leverans
  • Trent 3 Sits Soffa, Tyg Klädd, Mörkgrå
  • Dimensioner: Höjd 84cm, Bredd 194cm, Djup 88cm
  • Material: massivt trä inre ram, 100% Polyester
  • Finns i en rad olika färger
  • Del montering krävs - Fötter
Denna kompakta retrostil 3 Sits stor Soffa klädd i en mörkgrå tyg är en design som är enkel och elegant, perfekt för vardagsrummet eller som en accent stol. Trent intervall finns i 3 dämpade färger; kräm, grått och mörkgrått. Det är ingen tvekan om du faller för detta Trent 3 Sits stor Soffa - enkel, men vackert så.
 
Vi har utformat det med en böjd rygg plus armar som kurva ut, vilket skapar lite extra utrymme för avkoppling, stretching och bara luta dig tillbaka och chilla. Stiftet stoppade och knäppt tillbaka lägger ett extra lager av komfort, medan de enkla träben hålla den i linje med klassisk mitten av århundradet stil.
 
Oavsett om ditt rum upptagen och färgstarka eller avskalade, kommer 2 och 3 sits soffor och fåtölj från detta område ser rätt hemma.
Bli först med att recensera Cult Living Trent 3 Sits Soffa, Tyg Klädd, Mörkgrå. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Trent 3 Sits Soffa, Tyg Klädd, Mörkgrå. Skriv en recension ›