eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Hampton Tygklädd Karmstol - Ljusgrå

kod: CF_CW022/BRN/LTGRY
Produktkod: 5985
Product Options Loading
  • Hampton Tygklädd Karmstol - Ljusgrå
  • Mått: Höjd 86cm, Bredd 63cm, Djup 58cm
  • Material: Massiv träram, vävd polyester
  • Finns att köpa i ljusgrå och mörkgrå
  • Inspirerad av Arne Vodder design
  • Få en vintagekänsla hemma eller på kontoret!

Ta en titt på den här Hampton-stolen, en modern loungestol klädd i ett grått, vävt tyg med en massiv träram. Finns att köpa i ljusgrå och mörkgrå. Stolen är inspirerad av 1900-talsdesign av Arne Vodder, med kraftiga, vinklade armstöd och en elegant böjd träram, toppad av ett stoppat ryggstöd - för när du vill ha en bekväm lässtund eller föra en trevlig konversation med någon.

Det finns inte riktigt något som är lika skönt som att sjunka tillbaka i en mysig, stoppad karmstol i slutet av en lång dag, eller hur? Speciellt inte när man äger en som är lika cool som den här. Och det gäller ännu mer när den är tillverkad av en charmig mix av tyg och trä.

Bli först med att recensera Cult Living Hampton Tygklädd Karmstol - Ljusgrå. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Hampton Tygklädd Karmstol - Ljusgrå. Skriv en recension ›