eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Deluxe Högryggad Kontorsstol - Rökgrått

kod: CF_LS-4020/LG
Produktkod: 4062
Product Options Loading
  • Cult Living Deluxe Högryggad Kontorsstol
  • Mått: Höjd 107-115cm, Bredd 60cm, Djup 57cm, Sitthöjd 46-54cm
  • Material: Kromram, brandsäkert konstläder, skum, aluminumbas
  • Justerbar och Svängtapp med stol tilt
  • Finns i flera färger
  • Eames-inspirerad stil

Behöver du en bra kontorsstol för att trivas på jobbet igen? Då har du hittat vad du letar efter! Möt vår kontorsstol i Eames-stil från Cult Living - en lyxstol designad för att passa in i moderna kontor och hem, baserad på originaldesignen från 50 år sedan.

Stolen är tillverkad av skum och ger dig allt stöd du behöver (speciellt under långa arbetstimmar!). Sitsen är mjuk tack vare konstläderklädseln, som också råkar vara brandsäker (man vet ju aldrig).

Ramen och basen är gjorda av aluminium för att ge stolen en stark grund - perfekt för vardagsanvändning på jobbet. Den högkvalitativa aluminiumbasen har dessutom styrhjul så att du kan vara flexibel och enkelt röra dig runt kontoret utan att ens behöva resa dig.

Redo att inreda ditt kontor i en modern stil? Du kan välja mellan flera olika färger för att passa med olika inredningsstilar:

Svart
Vit
Turkos
Ljusgrå
Ljusgrön
Mörkbrun

Den högryggade kontorsstolen finns också med ett kortare ryggstöd.

För att avsluta kan du ta en titt på våra skrivbord inspirerade av design från mitten av 1900-talet, som passar perfekt ihop med kontorsstolens sofistikerade look.

Bli först med att recensera Cult Living Deluxe Högryggad Kontorsstol - Rökgrått. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Deluxe Högryggad Kontorsstol - Rökgrått. Skriv en recension ›