eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Flight Stoppade Matstol - Mjuk Blågrön

kod: CF_MI-510/LB
Produktkod: 3206
Product Options Loading
  • Cult Living Flight Stoppad Matsal Stol, Mjuk Blågrön 
  • Mått: Höjd 85cm, Bredd 50cm, Djup 53cm, Sitshöjd 44cm
  • Material: Linne (UKFR-tyg) med skumfyllning, massivt träram
  • Tillgänglig i ett antal färger
  • Perfekt för moderna kök och matsalar
  • Ej lämplig för kommersiell användning

Inspirerad av ikoniska mönster från danska, tar vi med dig Cult Living Flight matstolen, i valnötfärgat trä och Mjuk Blågrön tygklädsel. Snygg, tidlös och okomplicerad för att passa olika inredningsstilar med lätthet, från eklektisk inredning till moderna hem, är Flight-stoppade stolen idealisk för kök, matsalar och hemmakontor.

Med sin snygga, ovanliga finérram och bekvämt sittutrymme, lyfter denna stol upp din matplats på nolltid! Flygstolen har en säte tillverkad av skumplast och finns i ett val på klädsel inklusive: grå, brun, oliv och kricka.

För att avsluta utseendet på din matsal kan du kombinera dessa stolar med någon av våra Cult Living-bord. Välj din favorit hängsmycke och bordsduk för att skapa ett elegant och tidlöst utseende.

Bli först med att recensera Cult Living Flight Stoppade Matstol - Mjuk Blågrön . Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Flight Stoppade Matstol - Mjuk Blågrön . Skriv en recension ›