eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Flight Stoppade Matstol - Oliv

kod: CF_MI-510/OLV
Produktkod: 3206
Product Options Loading
  • Cult Living Flight stoppade Matstol
  • Mått: Höjd 86cm, bredd 51cm, djup 61cm
  • Material: Linne (UKFR tyg) med skum fyllning, gedigen träram
  • Tillgänglig i ett antal färger
  • Bra för matsalar och restauranger

Dansk design är snygga, tidlös och passar enkelt olika inredningsstilar allt från eklektisk inredning till moderna hem, kontor och kommersiella utrymmen. Inspirerad av flera ikonisk design från Danmark, vi ger dig Cult Living Flight stolen.


Med dess eleganta, ovanliga fanér ram och bekväma sits kommer denna stol att lyfta din matsal på nolltid! Flight stolens sits är tillverkad av skum och finns i tre färger: mörkgrå, ljusgrå, turkos och oliv. Sitsen sitter tätt i träram.


För att avsluta utseendet på din matsal, kan du kombinera dessa stolar med våra Cult Living bord.


Välj din favorit hänge och bordsserviser av att skapa en snygg, tidlös snygg matplats. Se våra danska inspirerade samlingar här

Bli först med att recensera Cult Living Flight Stoppade Matstol - Oliv. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Flight Stoppade Matstol - Oliv. Skriv en recension ›