eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Flynt Klädd Matstol - Kool Grå

kod: CF_MI-469/LG
Produktkod: 3642
Product Options Loading
  • Cult Living Flynt Klädd Matstol, Kool Grå
  • Mått: Höjd 82cm, Bredd 42cm, Djup 51cm
  • Material: Brandsäkert skum (UKFR), tygklädsel, solid träram
  • Självmontering krävs
  • Finns i olika färger
  • Perfekt för moderna kök och matsalar
  • Lämplig för kommersiell användning

The Flynt matsal från Cult Living, med massivt träram och kool grå tygbeläggning, tar det inspiration från dansk design och moderna klassiker från mitten av århundradet. Dess ram och rygg är gjorda av högkvalitativ valnötfaner. Dess bekväma, stoppade sittplats är gjord av skum och vi har noggrant valt några färger som lätt passar olika inredningsstilar, inklusive brunt, kricka och grått.

The Flynt trä matsal stol är robust men sofistikerad, vilket gör den perfekt för daglig användning i alla moderna utrymmen. Från kök, matsalar och hemmakontor utrymmen, kommer sin tidlösa ram inte svika.

För att slutföra utseendet, slå upp med Milton matbordet och kanske ett hängande ljus eller två, för att komplimangera Flynt-stolen perfekt.

Bli först med att recensera Cult Living Flynt Klädd Matstol - Kool Grå. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Flynt Klädd Matstol - Kool Grå. Skriv en recension ›