eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Barclay kontorsstol - Äppelgrön

kod: CF_LS-4020/LB
Produktkod: 4285
Product Options Loading
  • Cult Living Barclay kontorsstol
  • Mått: höjd 89-98cm, bredd 52cm, djup 42cm, Sitthöjd 43-52cm
  • Material: Intern träram med vadderad krom armstöd, aluminium bas, brandsäkra PU med skumfyllning
  • Justerbar och Svängtapp
  • Inspirerad av design av Charles och Ray Eames
  • Perfekt för den moderna kontorslokaler

 

Här på Cult Furniture, vi älskar att ge våra kunder det bredaste utbudet av färgval som möjligt. Det senaste tillskottet till samlingen är Cult Living Barclay kontorsstol !

Fräck och obesvärliga kontorsmöbler! Barclay kontorsstol är alternativet utan komprimissa på bekvämhet och stabilitet. Med en intern träram, aluminium hårdvara och stoppade krom armstöd är denna stol något speciellt. Den smala höga ryggen är formad till ryggraden och Barclay stolen rör sig lätt på ytor tack vare 5 hjul. Det kan anpassas för att möta olika skrivbords höjder och är en lätt kontorskommunikation! Den har en brandsäker konstläder och finns i ett stort utbud av nyanser.

Designa ditt utrymme till din egen smak med vårt stora utbud av kontorsmöbler. Se arkivet här. Fixa upp kontoret ännu bättre och lys upp det med snygga lampor här.

Bli först med att recensera Cult Living Barclay kontorsstol - Äppelgrön. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Barclay kontorsstol - Äppelgrön. Skriv en recension ›