eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Reproduktion i stil med Eames Soft Pad kontorsstol - Svart

kod: CF_LS-2020/BLK/GLD
Produktkod: 5646
Product Options Loading
  • Reproduktion i stil med Eames Soft Pad kontorsstol - Svart
  • Finns i anilinläder eller konstläder
  • Enkel höjdjustering med gasfjäder
  • Fötter: Länkhjul (kontakta oss direkt om du behöver glidfötter)
  • Finns i 4 vackra färger: röd, äppelgrön, orange och svart
  • Alla material i våra produkter uppfyller brittiska standarder (BS 5852)
  • Mått: Sitthöjd 52-59 cm, bredd 62 cm, ryggstöd 103-111 cm

 

Stolen skapades av Charles och Ray Eames som del av aluminiumlinjen och bjuder på rena linjer och elegant design samtidigt som den är praktisk och bekväm.

Vår Eames stol med mjuk dyna är en högkvalitativ reproduktion. Det är viktigt för oss att alla våra stolar håller hög standard och förblir trogna den ursprungliga designen. Denna chefsstol ger extra komfort med hjälp av högre ryggstöd och 3 tjocka ryggdynor som ger mer stöd åt nacken och hållbarhet medan den förbli sofistikerad och elegant.

Sitsen är klädd i vackert konstläder medan stolens bas och ram är tillverkade av gjuten aluminium med en gaslift för enkel höjdjustering. Stolen finns tillgänglig i 6 fantastiska färger: röd, blå, brun, limegrön, svart och vit, vilket gör att den enkelt kan matchas med inredningen i alla kontor.

Namnen Charles och Ray Eames används enbart för att beskriva vad som kännetecknar möblerna konstruerade utifrån den ursprungliga designen, och inte som ett varumärke.

Bli först med att recensera Cult Living Reproduktion i stil med Eames Soft Pad kontorsstol - Svart. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Reproduktion i stil med Eames Soft Pad kontorsstol - Svart. Skriv en recension ›