eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Malmros Klädd Matbordsstol - Naturlig / Mörkgrå

kod: CF_MI-313/NAT/DG
Produktkod: 3682
Product Options Loading
  • Cult Living Malmros Klädd Matbordsstol
  • Mått: Höjd 86cm, Bredd 51cm, Djup 61cm
  • Material: Linne (UKFR tyg) med skumfyllning , massiv träram
  • Finns i olika färger
  • Perfekt för matsalar och restauranger

Dansk design är eleganta, tidlösa och passar lätt in i olika inredningsstilar från en eklektisk inredning till samtida hem, kontor och kommersiella utrymmen. Inspirerad av flera ikoniska mönster från Danmark presenterar vi vår Cult Living Malmros stol.


Med sin eleganta, ovanliga faner ram och bekväm sits kommer den här stolen lyfta din matsal på nolltid! Malmros stolen har en sits gjord av skum och finns i tre färger: Mörkgrå, Ljusgrå, teal , och Oliv. Sitsen sitter tätt i träram.


För att avsluta utseendet på din matsal kan du kombinera dessa stolar med någon av våra Cult Living bord. Välj din favorit hänge och porslin för att skapa en snygg, tidlös utseende till din matplats. Se vår danska inspirerade kollektioner här.

Bli först med att recensera Cult Living Malmros Klädd Matbordsstol - Naturlig / Mörkgrå. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Malmros Klädd Matbordsstol - Naturlig / Mörkgrå. Skriv en recension ›