eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Craft Stol med Sits i Plywood - Kool Grå

kod: CF_FA-1059/NAT/GRY
Produktkod: 3007
Product Options Loading
  • Cult Living Craft Stol med Sits i Plywood
  • Mått: Höjd 80.5cm, Bredd 46cm, Djup 49.5cm
  • Material: Stålram, träsits
  • Naturlig eller Valnötsfinish
  • Finns i ett urval av olika färger

Med sin nätta figur och bekväma sits ger Craft-stolen av Cult Living en touch av sofistikation till alla matrum, kontor eller kommersiella utrymmen. Craft-stolen är en simpel men ändå elegant stol tillverkad av två separata former som passar perfekt ihop. Dess formpressade plywoodsits sitter trivsamt i metallramen och är det rätta tillägget till alla utrymmen i industrial-chic-stil.

Craft-stolen är lätt och stabil: dess ben är gjorda av stål – utmärkt för vardagsbruk. Lek med de olika färgerna som finns tillgängliga! Plywoodsitsen finns i en ek- eller valnötsfinish. För ramen kan du välja mellan svart, vit, varmgrå, gul, eller orange.

Bli först med att recensera Cult Living Craft Stol med Sits i Plywood - Kool Grå. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Craft Stol med Sits i Plywood - Kool Grå. Skriv en recension ›