eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Frida Plast Matsal Stol, Bok Träben, Vit

kod: CF_Z-PP-692A/WHT
Produktkod: 6531
Product Options Loading
  • Frida Plast Matsal Stol, Bok Träben, Vit
  • Mått: Höjd 86cm, Bredd 45cm, Djup 45cm, Sitshöjd 48cm
  • Material: Bokträ, plast, metall, FR-skumplastning, PU-faux läder
  • Självmontering krävs
  • Finns i svart eller vitt
  • Skandinaviska inspirerade stolar för inhemsk eller kommersiell användning

Lägg till lite inspirerad design från mitten av århundradet till din matsal med den Vit Frida matstolen med Beechwood ben och läderfodral i faux läder. En modern sidstol för att öka komforten till ditt hem- eller köksbord.

Den ergonomiskt utformade plastsitsen konturerar till kroppens form, vilket ger stöd och stabilitet för dig och dina gäster, medan de kontrastiga träbenen med stödjande metallfäste kommer att tillföra en dos Scandi cool till ditt utrymme.

Finns i ett sortiment av svart eller vitt för att du ska kunna mixa och matcha i ditt kök, restaurang eller kontorsutrymme, och varför inte hålla ihop med en av våra snygga matbord.

Bli först med att recensera Cult Living Frida Plast Matsal Stol, Bok Träben, Vit. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Frida Plast Matsal Stol, Bok Träben, Vit. Skriv en recension ›