eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Louis Metall Fåtölj Med Trä - Rödgods

kod: CF_MC-004T/GN
Produktkod: 5628
Product Options Loading
  • Louis Metall Fåtölj Med Trä - Rödgods
  • Dimensioner: Höjd 80cm, Bredd 53cm, Djup 44cm, Sitthöjd 43cm
  • Tillgängligt i Vitt, Svart, Galvaniserad, Gunmetal
  • Tillverkad av slitstarkt stål med sits i ekträ
  • Stapelbara upp till 8 stolar högt

Ett äktenskap mellan Ghost stolar och industri Tolix stolar: Louis fåtölj av Cult Living i rödgods. Dessa stolar har allt ditt hem, bar eller kommersiell rymd behov!

Den robusta trä sits och rygg finns i olika utföranden, bland annat valnöt och trä. Metallramen finns i olika utföranden också, såsom svart, vit, brons, och en superb galvaniserad version.

De material som vi har använt för att sätta Louis fåtölj tillsammans är det som gör denna stol sticker ut. Inte bara är de hållbara och iögonfallande, de är bekväma också! Rätt touch för alla industriella hem, kontor eller bar.

Bli först med att recensera Cult Living Louis Metall Fåtölj Med Trä - Rödgods. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Louis Metall Fåtölj Med Trä - Rödgods. Skriv en recension ›