eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Tobias Stol - Grå / Mörkgrå Seat

kod: CF_CHA802/GRY
Produktkod: 4182
Product Options Loading
  • Cult Living Tobias Stol - Grå och Mörkgrå tyg Seat
  • Dimensioner: Höjd 76cm, Bredd 59cm, Djup 47cm, Sitthöjd 46cm, Armstödshöjd 61cm
  • Material: Massiv ask ram med Klädd tygsits
  • Finns i olika färger
  • Perfekt för danska stil hem!

Är du i behov av en matstol som kombinerar form och funktion? Den nya Cult Living Tobias matstolen kommer funka perfekt. Tobias stol har en elegant och modern utseende tack vare vätskeledningarna i ramen.

Prisvärda stolar ser ofta lite tråkig ut, repetitiva design med liten eller ingen personlighet. Tobias stolen ser lyxig och dyr ut samtidigt som den har en unik stil som inte lätt kan hittas någon annanstans.

Den kurviga, låga ryggen är det som fångar våra ögon först. Snygg trä som har en tidlös känsla. Den är tillverkad av massiv ask och gör stolen stark och tålig. Bakbenen är vänd utåt och inspirerad av mitten av århundradet design.

Sitsen är gjord av stoppade tyg och ger en stödjande sit. Matcha med en av våra mitten av århundradet inspirerade matbord.

Bli först med att recensera Cult Living Tobias Stol - Grå / Mörkgrå Seat. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Tobias Stol - Grå / Mörkgrå Seat. Skriv en recension ›