eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Xavier Pauchard Tolix Sidostol med sits i almträ - Pastell Lila

kod: CF_EM3534/VIOLET/NAT
Produktkod: 4622
Product Options Loading
  • Reproduktion utifrån Xavier Pauchards sidostol med sits i almträ
  • Mått: Höjd 84cm, djup 43 cm, bredd 43 cm, sitthöjd 44cm
  • Stapelbara upp till 8 stolar högt
  • Rekommenderas inte för utomhusbruk
  • I den industriella ytbehandlingen syns det små skillnader i färg och märken efter polering på grund av variationerna i plåten som använts.

En av våra mest populära stolar. Den obehandlade lackade ytan är tidlös och ger stolen sin industriella kvalitet. Ytan återspeglar designens tidsålder och passar bra intill inredningsdetaljer i alla material.

I den industriella ytbehandlingen syns det små färgskillnader på grund av variationerna i plåten som använts. Dessutom kan svetsarna och kopplingarna som används för att montera ihop stolen ses under lacken, och bidrar till stolens industriella look.

Cult Furniture är inte på något sätt anknutna till företaget Tolix. Våra möbler är endast inspirerade av Xavier Pauchards design och skall inte på något sätt förväxlas med möblerna som tillverkas och säljs av Tolix.

Bli först med att recensera Xavier Pauchard Tolix Sidostol med sits i almträ - Pastell Lila. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Xavier Pauchard Tolix Sidostol med sits i almträ - Pastell Lila. Skriv en recension ›