eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Noble Kontorsstol - Vit

kod: CF_JL-SB335/WHT
Produktkod: 1513
Product Options Loading
  • Cult Living Noble Kontorsstol
  • Mått: Höjd 78.5cm-86.3cm, Benbredd 70.4cm, Sittbredd 51cm, Sitthöjd 33.5cm-42.5cm
  • Material: Sits av konstläder med aluminiumben
  • Finns i Svart eller Vit
  • Perfekt i det moderna kontoret eller arbetsrummet

Det är viktigt att ha en bekväm stol som gör det lätt arbeta. Vår Cult Living Noble Kontorsstol är bekväm och står utan tvekan ut i alla slags utrymmen med dess moderna, minimalistiska look. Den passar dessutom lätt in i olika inredningsstilar.

Vår Cult Living Noble Kontorsstol ser inte felplacerad ut oavsett om den står i eklektiska hem eller minimalistiska, skandinaviska kontor eller kommersiella lokaler. Med dess enkla och slimmade design passar den även utmärkt i små utrymmen. Du behöver inte ha en stor och klumpig kontorsstol, för den här kommer göra sitt jobb – så att du kan fortsätta med ditt!

Finns i svart eller vit.

Bli först med att recensera Cult Living Noble Kontorsstol - Vit. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Noble Kontorsstol - Vit. Skriv en recension ›