eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Novel Matstol av plywood - Grå

kod: CF_FCD-200MN/GRY
Produktkod: 1386
Product Options Loading
  • Cult Living Novel Matstol av plywood
  • Mått: Höjd 90cm, Bredd 45cm, Djup 50cm, Sitthöjd 47cm
  • Material: Sits av plywood, ben av bokträ, metallfästen
  • Finns i ett urval av färger
  • Perfekt i moderna matrum eller restauranger

Älskar du praktisk och vacker, ikonisk design? Ta en bra titt på vår Novel Matstol av Cult Living: vår rendering av den berömda Series 7-stolen av Arne Jacobsen!

Med dess vackra kurvor och detaljrikedom står Novel-stolen ut i ditt hem, kontor eller kommersiella utrymme. Stolen har en plywoodsits med träben och ett speciellt metallfäste som kopplar ihop dem, vilket även matchar sitsens färg. En elegant, förfinad uppdatering av vår tidigare Kitsch-stol.

Vi har valt några färger som trendar just nu och som passar perfekt in i moderna hem. Novel-stolen finns i vit, svart, blå, gul eller grå. Tillverkad i plywood med solida träben och metalldetaljer. Stolen är dessutom staplingsbar och passar precis lika bra i små utrymmen!

Bli först med att recensera Cult Living Novel Matstol av plywood - Grå. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Novel Matstol av plywood - Grå. Skriv en recension ›