eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Poppy Klädd Matstol i Naturlig - Mörkgrå

kod: CF_MI-481/WHT/DG
Produktkod: 3644
Product Options Loading
  • Cult Living Poppy Klädd Matstol i Naturlig 
  • Mått: Höjd 81cm, Bredd 49cm, Djup 50.5cm
  • Material: Brandsäkert skum (UKFR), tygklädsel, solid träram
  • Sitsen finns i färgerna Mörkgrå eller Ljusgrå
  • Perfekt i matrum och restauranger
  • Inte lämplig för kommersiellt bruk    

Möt vår Cult Living Poppy Klädd Matstol: inspirerad av dansk design för den moderna vardagen.

Om du letar efter en tidlös stol som ser bra ut i alla hem, kontor, eller kommersiella utrymmen behöver du inte leta längre. Poppy-stolarna liknar moderna formgivningar från 1900-talets mitt, en tidsperiod som är välkänd för att ha skapat möbler som helt enkelt aldrig går ur modet. Poppy-stolen, robust och ändå elegant, är den rätta stolen för vardagsbruk i alla slags moderna utrymmen.

Dess ram och rygg är gjorda av högkvalitativ faner och finns i två finisher: valnöt och vit ek. Dess bekväma, klädda sits är gjord av skum och linne. Vi valde färger som inte skär sig med andra inredningsstilar och färger: Mörkgrå och Ljusgrå.

För fler moderna formgivningar inspirerade från 1900-talets mitt, klicka här. Vi erbjuder dessutom bord som passar perfekt ihop med dessa stolar; de hittar du här.

Bli först med att recensera Cult Living Poppy Klädd Matstol i Naturlig - Mörkgrå. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Poppy Klädd Matstol i Naturlig - Mörkgrå. Skriv en recension ›