eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Skolstol med Alternativ Träfinish – Svart

kod: CF_FA-1070/BLK
Produktkod: 1361
Product Options Loading
  • Cult Living Skolstol med Alternativ Träfinish
  • Mått: Höjd 78cm, Bredd 44cm, Djup 50cm, Sitthöjd 45cm
  • Material: Stålram med sits och rygg av plywood
  • Ram finns i Svart eller Vit; Trä finns i Naturlig eller Valnöt 
  • Perfekt i matrum, kök, restauranger, och kaféer

Letar du efter klassiska stolar som inte går ur modet? Någonsin? Då kommer du säkert att älska de här! Vi ger dig vår Skolstol av Cult Living, inspirerad av toppdesigners som Friso Kramer och Jean Prouvé. Stolen liknar kända modernistformgivningar från 1900-talets mitt, men är förfinad och återskapad så att alla kan njuta av den.

Med deras klassiska ”franska skolstols”-look ser de här stolarna bra ut överallt. Stolarna har en metallram, så de är stadiga och utmärkta för vardagsbruk. De finns tillgängliga med en svart eller vit ram. Plywoodsitsen finns i ek- eller valnötsfaner.

Bli först med att recensera Cult Living Skolstol med Alternativ Träfinish – Svart. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Skolstol med Alternativ Träfinish – Svart. Skriv en recension ›