eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Belsize Scoop Back Stol, Ulltyg, Mörkgrå

kod: CF_MY-9003/DKGRY
Produktkod: 6067
Product Options Loading
  • Belsize Scoop Back Stol, Ulltyg, Mörkgrå
  • Mått: Höjd 83cm, Bredd 58cm, Djup 68cm, Sitthöjd 44cm
  • Ben av massivt trä med en naturlig finish
  • Plywoodsits med brandsäkert högdensitetsskum
  • Självmontering krävs

Den här minimalistiska, stoppade matstolen är klädd i mjukt tyg och ser fantastisk ut i middagsrummet. Den passar utmärkt i restauranger, där den utstrålar en retro känsla, och vi har dessutom designat den i flera olika färger, inklusive ljusgrå och beige.

Den eleganta designen baseras på klassiska stolar från amerikanska diners och använder ett mjukt tyg och naturliga, massiva träben för att ge stolen en lyxig finish.

Använd dem för att få en ledig men ändå sofistikerad känsla, och glöm inte att kolla in våra matchande matbord, belysning och kökstillbehör för att skapa ditt drömkök.

Bli först med att recensera Cult Living Belsize Scoop Back Stol, Ulltyg, Mörkgrå. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Belsize Scoop Back Stol, Ulltyg, Mörkgrå. Skriv en recension ›