eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Sloane Wingback Matstol, Ullklädd, Svart

kod: CF_MY-8435/BLK
Produktkod: 6043
Product Options Loading
  • Sloane Wingback Matstol, Ullklädd, Svart
  • Mått: Höjd 97cm, Bredd 53cm, Djup 64.5cm, Sitthöjd 51cm
  • Ram av massivt trä med svarta ben
  • Spiralfjädrad sits och ryggstöd av brandsäkert högdensitetsskum
  • Klädd i brandsäkert ulltyg
  • Självmontering krävs

Den här klädda matstolen, med inspiration tagen från kunglig stolsdesign, är ett elegant tillägg till middagsrummet eller som extrastol någon annanstans i hemmet. Den finns i 3 neutrala färger: gräddvit, svart och grå.
 
Stolen har ben av massivt trä och en lyxig rygg. Det höga ryggstödet får gästerna att känna sig hemma, och knappdetaljerna förhöjer den lyxiga känslan ytterligare. Använd stolen till middagsbordet eller i sovrummet för att känna dig som en riktig kunglighet!
 
Komplettera vintagestilen med ett glas- eller träbord och enkel metallbelysning för att få gästerna att tappa hakan av förtjusning.

Bli först med att recensera Cult Living Sloane Wingback Matstol, Ullklädd, Svart. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Sloane Wingback Matstol, Ullklädd, Svart. Skriv en recension ›