eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Warren Kontorsstol – Mörkblå

kod: CF_A082/BLK
Produktkod: 4513
Product Options Loading
  • Cult Living Warren Kontorsstol
  • Mått: Höjd 84-98cm, Bredd 70cm, Djup 40cm, Sitthöjd 48-62cm
  • Material: Skum med aluminiumbas och styrhjul
  • Justerbar sitthöjd
  • Perfekt för lyxiga kontorsutrymmen!

Vi har alla varit där: suttit vid skrivbordet och inte haft något som inspirerar, ännu mindre en bekväm kontorsstol att sitta på. Oavsett om det är ditt dilemma eller om du bara känner för något lite roligare än det vanliga har du hittat rätt med den här kontorsstolen från Cult Living.

Vi skapade stolen med målet att vara bekväm utan att uppoffra stil, med en uppfräschad, modern, lättstylad gråton ovanpå aluminiumben med en kromfinish. Den går att justera på höjden, är klädd i mjukt tyg och som med alla bra kontorsstolar är den lätt att glida runt med tack vare snurrhjulen.

Glöm inte att kolla in vår matchande grå version för att skapa ett konstfullt missmatchat kontorsutrymme.

Bli först med att recensera Cult Living Warren Kontorsstol – Mörkblå. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Warren Kontorsstol – Mörkblå. Skriv en recension ›